Facebookbericht : #samenwerkensamenveilig Op 1 januari kregen wij een melding over een gestolen f…

Geschreven door Op 5 januari 2024

Op 1 januari kregen wij een melding over een gestolen fiets op de Tuinweg. Dankzij de alerte reactie van een buurtbewoner konden onze interventieploegen in samenwerking met PZ Hekla en PZ Minos de dader vatten. De 24-jarige man zonder verblijfplaats werd ter plaatse gearresteerd. De gestolen fiets werd iets later teruggevonden en terugbezorgd aan de eigenaar.

Kort ervoor hadden onze ploegen in samenwerking met PZ Bern, PZ Minos, PZ Hekla en PZ Bodukap nog een zoeking uitgevoerd met steun van een politiehelikopter en een speurhond n.a.v. een inbraak in deze buurt , maar de dader kon toen niet gevat worden. Later wees verder onderzoek uit dat de gevatte fietsdief ook gelinkt kon worden aan deze inbraak en verschillende andere inbraken en diefstallen die gepleegd werden in dezelfde buurt. Hierbij stal de verdachte geld, Ipads, een smartphone, laptops, een fototoestel en kleren.

De man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Mechelen. Hij besliste om de man verder aan te houden. #samensterk Lokale Politie Berlaar-Nijlen Politie MINOS PZ Bodukap Politiezone HEKLA
Bron: Facebook Politiezone HEKLA


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Huidig nummer

Titel

Artiest