Facebookbericht : Vandaag begint de Koesterweek. Als Koesterstad bieden we steun aan iedereen die…

Geschreven door Op 8 december 2023


๐ŸŒŸ Vandaag begint de Koesterweek. Als Koesterstad bieden we steun aan iedereen die een kind* heeft verloren.

โœจ Onze collegaโ€™s Ellen en Helena werken aan het loket van de dienst Burgerzaken waar ze dagelijks in aanraking komen met belangrijke momenten in mensen hun leven. Het verlies van een kind* hoort daar helaas ook bij. Ellen en Helena zullen de workshop van Koesterweek volgen om ouders hierin zoveel mogelijk te ondersteunen. Hun doel? Op een gepaste manier reageren en bovenal, hun hart tonen.

โ€œWe worden aan het loket geconfronteerd met alle grote gebeurtenissen: huwelijken, geboortes maar ook overlijdens. We willen dat mensen hier het gevoel hebben dat ze kunnen praten over het verlies van een kind* als ze dit wensen. Het hoeft niet, maar we willen die openheid wel bieden en een vertrouwelijk gesprek creรซren. Daarom waarderen we de initiatieven van het Berrefonds. We willen graag leren hoe we hier beter mee kunnen omgaan, zowel bij Burgerzaken als in het algemeen.โ€

โค Toon jij ook je hart voor gezinnen die een kind* missen? โค
Hang een affiche voor je raam of brand een kaarsje op wereldlichtjesdag. Op koesterweek.be vind je hartverwarmende acties om Mortsel te overspoelen met hartjes.

#toonjehart #koesterweek #berrefonds @Berrefonds
Bron: Facebook Gemeente Mortsel


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Huidig nummer

Titel

Artiest